Στα 720p η IMDB του Android

Android_IMDB.jpg

Σήμερα οι οθόνες αφής των smartphones και tablets πλησιάζουν σε αναλύσεις αυτές των… υπολογιστών και των μεγάλων τηλεοράσεων, φτάνοντας ακόμη και στα 1080p. Μάλλον, λοιπόν, ήταν λογικό και αναμενόμενο πως και οι εφαρμογές και το περιεχόμενο για αυτές τις συσκευές θα αναβαθμίζονταν – ακριβώς όπως πολλά παιχνίδια και εφαρμογές του iOS “ανέβασαν ανάλυση” για τις Retina displays της Apple. Μια τέτοια, μικρή μεν, σημαντική δε αναβάθμιση, δέχτηκε πρόσφατα και η επίσημη εφαρμογή της γνωστής IMDB, της Internet Movie Data Base, για το Android.

Δυστυχώς, η “αναβάθμιση” δεν αφορά στο περιβάλλον της – αν και ομολογουμένως αυτό δεν είχε και κανένα σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά στη χρηστικότητα ή την εμφάνιση του – μα στα… trailers που αυτή μπορεί να προβάλλει. Ναι, αυτά αποτελούν τη σημαντικότερη διαφορά της νέας έκδοσης, αφού τώρα πια μπορούν “να παίζουν” σε ανάλυση 720p, παρουσιάζοντας υψηλή ευκρίνεια στις λιλιπούτειες οθόνες των πολυαγαπημένων gadgets μας, αναγκάζοντας μας να… στραβωνόμαστε στην προσπάθεια να δούμε τους πόρους του δέρματος των αγαπημένων μας ηθοποιών εν μέσω εκρήξεων και κοσμοχαλασμού – διότι αυτό, συνήθως, δεν παρουσιάζουν τα trailers των σύγχρονων ταινιών;

[src url=http://www.engadget.com/2012/04/06/imdb-android-app-720p-trailers/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.