“Απόλυτα ικανοποιημένο” το 82% των αγοραστών του νέου iPad

new_ipad.jpg

Και όπως συμβαίνει συχνά, ο τίτλος μας είναι και… όλη η ουσία της είδησης, αφού, όντως, για δες, το 82% όσων αγόρασαν το νέο iPad της Apple (αυτό-που-θεωρητικά-είναι-το-iPad-3-αλλά-μας-τα-χάλασε-η-Apple-με-την-αρίθμηση). Και η άποψη του κόσμου για αυτό δεν είναι απλά τόσο θετική, μα… ακόμη καλύτερη, ώστε να δικαιολογεί τον Πρόεδρο της Apple, Tim Cook, να αποκτήσει ένα μόνιμο κολλημένο χαμόγελο στο πρόσωπο του. Αν, τουλάχιστον, όσα δείχνει η έρευνα της ChangeWave Research είναι αντιπροσωπευτικά του συνόλου των καταναλωτών.

Διότι ναι μεν το 82% δήλωσε “απόλυτα ικανοποιημένο” με τη συσκευή (με έμφαση στο “απόλυτα”), μα ένα 16% δήλωσε, έστω, “ικανοποιημένο”. Και έτσι έχουμε ένα σύνολο της τάξης του 98% που δεν έχει να αναφέρει σημαντικές αρνητικές εντυπώσεις από τη συσκευή-προσδιορισμό των σύγχρονων tablets. Το 75% δήλωσε, και με μεγάλη διαφορά, πως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι η εξαιρετική οθόνη του, ενώ το 89% ούτε καν έχει καταλάβει αυτό που, κατά τα άλλα, είναι “το σημαντικότερο πρόβλημα της συσκευής” (μέχρι σήμερα), το ότι παράγει περισσότερη θερμότητα από τους προκατόχους του κατά τη χρήση του.

Άξιο σημείωσης πως κανένα (μα κανένα) άλλο tablet δεν έχει δεχτεί τόσο θετικά σχόλια από τον κόσμο – ούτε καν το iPad 2, με το οποίο μόλις το 74% των κατόχων του δήλωσαν “πολύ ικανοποιημένοι”.

Source:

It’s not often you can get 200 people to agree about anything, nevermind something as controversial as a new Apple (AAPL) product.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.