Τον Ιούνιο η Release Candidate των Windows 8

Μπορεί να έχουμε ακόμη (λίγο) καιρό μπροστά μας μέχρι να πιάσουμε στα χέρια μας μια “τελική” των Windows 8, αλλά τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα μπορέσουμε να “παίξουμε” με μια… σχεδόν-τελική έκδοση τους. Όπως ανακοίνωσε, τότε σκοπεύει να διαθέσει η Microsoft τη λεγόμενη “Release Candidate” έκδοση, που σημαίνει “τελική έκδοση – εκτός αν κάποιος εντοπίσει κάποιο τραγικό πρόβλημα”, στην οποία θα μένει να διορθώσει ψιλο-ατέλειες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους.

Ody's thoughts

Και ναι, Μπάμπη, αυτό σημαίνει “μια τσάμπα έκδοση των Windows 8 για να παίξεις” – αν και φυσικά θα έχει “ημερομηνία λήξης”. Δεν είναι… φιλανθρωπικό ίδρυμα η Microsoft, να σε πείσει να την αγοράσεις θέλει!

Source:

Microsoft today announced that the Windows 8 RC otherwise called as Release Preview of Windows 8 is coming in June first week.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.