Τέλος για Vista, Office 2007

Windows_Vista.jpg

Και ενώ η “έχω-δεχτεί-επέκταση” υποστήριξη των Windows XP συνεχίζει (και συνεχίζει), τα ακόμη-δεν-έχουμε-παραδεχτεί-πραγματικά-πόσο-μα-πόσο-πάτος-ήταν, νεότερα Windows Vista, περνούν σε παραπλήσια μοίρα – και μαζί με αυτά, το Office 2007.

Αμφότερα θεωρείται πια πως βρίσκονται σε mode “υποστήριξης-πέραν-του-αναμενόμενου-όρου-ζωής-τους”, όπως λέμε “extended support”. Και αυτό σημαίνει πως ναι μεν θα διατίθενται κάποια updates τους για σημαντικά προβλήματα ασφαλείας, μα δεν θα παρέχεται υποστήριξη προς αυτά στον απλό χρήστη, παρά μόνο σε εταιρείες που θα έχουν πληρώσει για αυτό το προνόμιο.

Αντίο, λοιπόν, Windows Vista. Να πούμε θα γίνει αισθητή η απουσία σας, ω, θα ήταν τόσο μα τόσο ψέμα!

[src url=http://www.computerworld.com/s/article/9225979/Microsoft_retires_Vista_Office_2007_from_mainstream_support_this_week]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.