“Τρεχάτοι” Batman & Robin: ίσως το πιο… γελοίο πρόσφατο meme

Batman running away gif-0.jpg

Ό,τι και να πούμε είναι τόσο μα τόσο λίγο μπροστά στο… μεγαλείο της ιδέας! Ορίστε ένα από τα νεότερα memes που “παίζουν” στο Internet – και είναι απίστευτα αστείο ή… γελοίο (όπως το δει κανείς).

Batman running away.gif

Ναι, είναι ο “κλασσικός” Batman, παρέα με τον “κλασσικό” Robin, από την “κλασσική” (χαρ-χαρ) τηλεοπτική σειρά, που απλά… τρέχουν. Τρέχουν προς την οθόνη, πιθανότατα μακριά από “κάτι”. Το “τι είναι αυτό το κάτι” είναι αυτό που έσπευσε να απαντήσει η κοινότητα του Internet, δημιουργώντας πλήθος από εξίσσου γελοίες με την παραπάνω Animated GIFs. Θέλεις τυρρανόσαυρους, θέλεις τον Joker, απ’ όλα έχει η συλλογή!

Για περισσότερα, αλλά και μια “κενή” GIF με τους δυο χαρακτήρες, με την οποία θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις δικές σας εκδοχές του meme, επισκεφθείτε την “πηγή” μας, ακριβώς από κάτω.

Source:

’60s Batman & Robin will run away from pretty much anything. From Jurassic Park to Lord Of The Rings, their cowardness has no limit. Naturally, there is a Tumblr devoted to the topic.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.