Τα δυο πρώτα “πλήρη” trailers για το Prometheus [update: και τρίτο!]

Prometheus_full_trailer.jpg

Και ναι, το Σάββατο κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο “πλήρες” trailer για το Prometheus, το πολυαναμενόμενο “ως-ένα-σημείο-prequel” του κλασσικού Alien, που σηματοδοτεί και την επιστροφή του Ridley Scott στην Επιστημονική Φαντασία μετά από 30 χρόνια ενασχόλησης με πιο… “πεζά” θέματα.

Αυτό, βέβαια, που δεν κατάλαβαν αρκετοί, είναι πως δεν κυκλοφόρησε ένα, μα δυο νέα trailers, ένα “Αμερικάνικο” και ένα “Ευρωπαϊκό”, που έχουν όχι μόνο διαφορετική προσέγγιση (οι Ευρωπαίοι πάντα αντιμετωπίζονται ως πιο… “σκεπτόμενοι” από τους Αμερικάνους, και έτσι το δεύτερο trailer δίνει περισσότερη έμφαση στο σενάριο), αλλά και αρκετές διαφορετικές σκηνές.

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι… Επιτέλους..! Μια σοβαρή νέα ταινία Επιστημονικής Φαντασίας με μεγάλο budget, που δεν νιώθει την ανάγκη “να χαροποιήσει τους μικρούς μας φίλους” για να… πουλήσει κουκλάκια και άλλα παιχνιδάκια, που δεν δίνει σημασία στην άμυαλη δράση μα στο σενάριο και τους χαρακτήρες της. Θαυμάστε:

Update

Ω, μας ξέφυγε και ένα τρίτο trailer, ειδικά για “τις προβολές 3D” – σε IMAX και RealD – που επίσης έχει αρκετές διαφορετικές σκηνές! Για πάμε..:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.