Νέο teaser trailer (για το… νέο trailer) του Prometheus

Prometheus-new trailer teaser.jpg

Η πιο αναμενόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας της χρονιάς (αν όχι… της δεκαετίας) κάνει και πάλι μια μικρή εμφάνιση, έτσι, για να μας κάνει να συνειδητοποιούμε πόσο μα πόσο αργά κυλούν οι μέρες μέχρι να φτάσουμε στη φάση της επίσημης προβολής της. Ναι, μιλάμε για το Prometheus, το νέο project – “ανεπίσημα prequel του Alien” – του Ridley Scott, του οποίου σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί ένα νέο, “κανονικό” trailer.

Σε εκείνο αναμένεται πως θα δούμε να εξηγούνται περισσότερα για το σενάριο της ταινίας και να δίνεται περισσότερη έμφαση στους χαρακτήρες, σε σχέση με τις διάσπαρτες-αν-και-εντυπωσιακέςσκηνές του πρώτου trailer. Και, όπως συνηθίζεται τελευταία με τις μεγάλες παραγωγές, οι δημιουργοί της ταινίας αποφάσισαν να μας δώσουν ένα… teaser trailer-για-το-κανονικό-trailer λίγες ημέρες νωρίτερα. Ιδού:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.