Νέο βιντεάκι από το Lock Out

Lock Out-new clip.jpg

Είχαμε μιλήσει και παλαιότερα για το Lock Out, το ουσιαστικά ανεπίσημο reboot του κλασσικού Escape from New York. Στην ταινία ο Guy Pearce αναλαμβάνει ρόλο αντίστοιχο του Kurt Russel της παλιάς ταινίας, έχοντας μικρό χρονικό διάστημα στη διάθεση του για να σώσει την κόρη του Προέδρου της Αμερικής από μια φυλακή, όπου έχει ξεσπάσει… επανάσταση κρατουμένων.

Η σημαντικότερη διαφορά σε σχέση με την κλασσική ταινία δεν εντοπίζεται στους συντελεστές, στο ότι ο πρωταγωνιστής πρέπει να σώσει την κόρη του Προέδρου (και όχι τον ίδιο, όπως στην παλιά ταινία), μα στο ότι ενώ στο Escape from New York η “φυλακή” ήταν η ίδια η… Νέα Υόρκη (που “και καλά” είχε περιφραχτεί στο μέλλον και μετατραπεί σε… φυλακή για τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες), στο Lock Out η φυλακή είναι πραγματικά ο απόλυτος προσδιορισμός του χαρακτηρισμού “υψίστης ασφαλείας”, αφού βρίσκεται… σε τροχιά γύρω από τη Γη – ναι, στο διάστημα. Πώς να αποδράσει κανείς όταν τον περιβάλλει το απόλυτο κενό;

Μόλις λοιπόν κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεάκι από την ταινία, που αν και δεν εστιάζει καθόλου σε δράση, έχει ενδιαφέρον αφού μας δίνει μια γεύση από τους δυο κεντρικούς χαρακτήρες και τη… “χημεία” τους.

Source:

It would seem that Lock Out owes a debt to Escape From New York, and Guy Pearce’s character, Snow, has some things in common with Snake Plisken. Just check the attitude in this new clip from the film.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.