“Έξω” ο Bill Murray από το Ghostbusters 3

Ghostbusters.jpg

Χρόνια τώρα ο Dan Aykroyd προσπαθεί να μας δώσει μια τρίτη συνέχεια του Ghostbusters, αλλά όχι μόνο “δεν τον θέλει”, μα τώρα πια, έχουμε και ένα τελικό “με την καμία”, δυστυχώς ή ευτυχώς. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στη The Telegraph, ο Bill Murray, που εδώ και καιρό είχε αναφέρει με πολλούς, διάφορους και συχνά χιουμοριστικούς τρόπους πως δεν ενδιαφέρεται για το project, τώρα πια ξεκαθάρισε τη θέση του εξηγώντας πως δεν θέλει την παραμικρή σχέση με αυτό.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές των δυο προηγούμενων ταινιών, και μάλλον ο χαρακτήρας που κατάφερνε, τελικά, να κλέψει την παράσταση, ο Bill Murray είχε πει πριν λίγο καιρό στον Aykroyd πως “κανένας δεν θα πληρώσει για να δει μια παρέα από… πουρά, ντυμένα με περίεργες στολές, να κάνουν πως κηνυγούν φαντάσματα”. Επιπλέον, το πιθανότερο είναι πως ούτε η Sigourney Weaver, ούτε ο – εδώ και καιρό σε σύνταξη – Rick Moranis θα ενδιαφέρονταν να επιστρέψουν, οπότε…

Οπότε η μόνη ελπίδα να δούμε ένα νέο Ghostbusters θα είναι μέσω ενός reboot. Κρίμα.

Source:

In what will come as a shock to precisely no one, Bill Murray is officially out of the Ghostbusters business. The past months have been one false start after another, with Murray rightfully dragging his heels about returning to portray Peter Venkman once more in Ghostbusters III.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.