Και geek, και… έμπορος ναρκωτικών!

Nerdy Meth King.jpg

Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ένα πραγματικό υπόδειγμα geek, ακόμη και αν θα μπορούσε παράλληλα να χαρακτηριστεί και ως “εγκληματίας”. Συμβαίνουν αυτά, δυο πόρτες έχει η ζωή, κ.λπ. κ.λπ. “Πώς και έτσι”, θα ρωτήσουν κάποιοι, και φυσικά οφείλουμε να τους απαντήσουμε.

Ο απεικονιζόμενος εις την φωτογραφία κύριος ακούει στο όνομα Aaron Castro, και ήταν ένας από τους αρχηγούς ενός κυκλώματος παραγωγής και διάθεσης μεταμφεταμίνης, γνωστής εν συντομία και ως “meth”. Ως εδώ, όλα τυπικά. Το “geek”, πού θα μπορούσε να “κολλάει”; Και εδώ έρχεται μια ερώτηση από πλευράς μας: τι λέτε πως έκανε με τα έσοδα που είχε από τη μαζική πώληση ναρκωτικών; Και μιλάμε για πολλά ναρκωτικά, και αντίστοιχα πολλά έσοδα. Τι, λοιπόν; Τι θα μπορούσε να κάνει; Πού θα μπορούσε να τα ξοδέψει;

Μα, στην αγορά 18.753 comics, φυσικά!

Ναι. Και όμως. Ο Aaron Castro απέδειξε έμπρακτα πως είναι πιο geek και από τον γράφων, και από την παρέα του unregistered, και από εσάς, ίσως και από τον Bill Gates. Πόσοι αναγκαστήκαμε να… γίνουμε εγκληματίες για να συντηρήσουμε το hobby μας; Και πόσοι έχουν μια τέτοια συλλογή από comics; Μα… 18.753, μετρημένα ένα προς ένα;

Εύγε, Aaron. Μας έκανες περήφανους – αν και με τον πλέον λάθος τρόπο.

Source:

What do you do with all that drug money? Spend it on loose women and alcohol? Not this guy! Meet the “nerdiest meth king” ever caught:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.