2012: Η καλύτερη χρονιά για το Xbox

joypad.jpg

Μπορεί να μας μένουν λίγοι μήνες που θα μπορούμε να το χαρούμε, μέχρι να καταστραφεί ο κόσμος, αλλά τουλάχιστον, σε αυτό το λίγο που μεσολαβεί… θα το χαρούμε για τα καλά. Ο λόγος για το Xbox 360 της Microsoft, φυσικά, και το… έτος 2012, που κατά τη Microsoft “θα είναι το καλύτερο στην μέχρι τώρα πορεία της κονσόλας”.

Ο director of global marketing first party games (μα, τι τίτλοι είναι πια αυτοί), Steve Beinner, ανέφερε σχετικά:

Quote:

Το 2011 ήταν το μεγαλύτερο έτος μας – το μεγαλύτερο έτος στην ιστορία του Xbox. Και έτσι, αισθανόμαστε φανταστικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε με βάση αυτή την ορμή. Αναμφίβολα, μπορώ να σας πω ότι το 2012 μπορεί να είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο έτος, και θα είναι ένα μεγαλύτερο έτος, σε σχέση με το 2011.

Και με αυτές τις σοφές φράσεις, κατάφερε να μας πείσει απόλυτα και ολοκληρωτικά. Δεν μπορούμε, βέβαια, παρά να αναρωτηθούμε γιατί δεν έλεγε απλά, μονολεκτικά, “Halo 4” :-D

Source:

Console gaming enthusiasts are starting to get restless. With the Xbox 360 launching six and a half years ago, and the PS3 just one year later, gamers are starting to dream more and more about their current devices’ successors. But Microsoft says to hold on, because even though the console is getting old, this could be its biggest and most exciting year yet.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.