Ψήνεται εδώ και καιρό το Darkstalkers 4;

Darkstalkers.jpg

Η αρχική “διαρροή” του Resident Evil 6 έγινε από μια “πηγή” του VentureBeat, “από μέσα στην Capcom”. Γιατί έχει σημασία αυτό, και τι σχέση έχει με το… ξεχασμένο μα πάντα αγαπημένο Darkstalkers; Μα, διότι η ίδια, προφανώς αρκετά αξιόπιστη πηγή ήταν και αυτή που ανέφερε πως εδώ και περίπου ένα χρόνο “ψήνεται” το τέταρτο μέρος της σειράς!

Σύμφωνα με τις, για την ώρα, φήμες, ο παραγωγός του Street Fighter Yoshinori Ono έφυγε από την ομάδα του Street Fighter X Tekken ευθύς αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τα εκεί καθήκοντα του, και αφιέρωσε το χρόνο του στην ανάπτυξη ενός νέου Darkstalkers. Βασισμένο στη “μηχανή” του Street Fighter X Tekken, που με τη σειρά της είναι μια τροποποιημένη εκδοχή της “μηχανής” του Street Fighter IV, το τέταρτο Darkstalkers θα αποτελεί μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή των κλασσικών τίτλων.

Όπως και το Street Fighter IV σε σχέση με το Street Fighter II, έτσι και το νέο Darkstalkers θα παρουσιάζει δράση αρκετά κοντινή σε αυτή του παλαιότερου τίτλου, με τις περισσότερες αλλαγές να εντοπίζονται στην… καλογυαλισμένη εμφάνιση του. Ακόμη δεν είναι γνωστό τίποτα περισσότερο σχετικά με τον τίτλο, οπότε ερωτήσεις του στυλ “θα επιστρέψει η Morrigan – θα είναι ακόμη πιο γυμνή;” δεν μπορούμε να τις απαντήσουμε. Αν και μαντεύουμε πως, ειδικά σε αυτό, η απάντηση θα είναι “ναι”… :-D

Source:

A resurgence of interest in the Darkstalkers brand may herald a new entry in the series, according to industry whispers.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.