Χωρίς PvP το Diablo III

Diablo-III.jpg

Όσοι περιμένατε πως θα αποδεικνύατε περίτρανα την υπεροχή σας έναντι όλων των άλλων παικτών του πλανήτη στο Diablo III, σε αιματοβαμμένες μάχες εναντίον τους, ξεχάστε το, τουλάχιστον για την αρχική κυκλοφορία του τίτλου: η Blizzard έκρινε πως το PvP του Diablo III δεν ανταποκρινόταν στις προσμονές της, δεν ήταν, πώς να το πούμε, “αρκετά υψηλών προδιαγραφών” και… Και έτσι το “ξήλωσε”. Εντελώς.

Και έτσι, η τρίτη επέλαση του… τραγοπόδαρου επί της Γής θα γίνει χωρίς PvP, όπως ανακοίνωσε ο Jay Wilson της Blizzard, καθώς “το ψήνουν” μέχρι να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό – οπότε και θα το προσθέσουν μέσω μελλοντικού patch. Εναλλακτική επιλογή θα ήταν μια μεγάλη καθυστέρηση του τίτλου, μα η Blizzard μάλλον κατάλαβε πως θα την… λυντσάραμε αν αργούσε περισσότερο η κυκλοφορία του, και προτίμησε την προσέγγιση “κάλιο πέντε και στο χέρι”!

Source:

In its continuing quest to release Diablo III sometime before the rabid fanbase burns the building down, Blizzard has decided to drop the game’s player-versus-player arena combat feature for release, adding it into the game via patch at a later date.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.