Σώσατε “στο cloud” στο Mass Effect 2; Ντεν έκει Mass Effect 3 για εσάς!

Mass Effect 3.jpg

Έχετε Xbox360, παίξατε σε αυτό τα πρώτα δυο Mass Effect και θεωρήσατε καλή ιδέα, για τον οποιοδήποτε λόγο, να “σώζετε” – ή να μεταφέρετε – “στο cloud” τα saves σας; Άσχημα τα νέα: δεν θα μπορείτε να τα φορτώσετε στο Mass Effect 3 και, άρα, να συνεχίσετε την ιστορία από εκεί που την αφήσατε. Ναι, θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.

Ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός – προφανώς η δομή των… “cloud saves” είναι κομματάκι διαφορετική από τα “τοπικά saves” – μα το τελικό συμπέρασμα είναι πως όλες οι επιλογές που έκανε κανείς στα δυο προηγούμενα Mass Effect δεν θα έχουν κανένα νόημα στο Mass Effect 3, όπου αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναφτιάξει χαρακτήρα και να ξεκινήσει να παίζει σαν να μην είχε τελειώσει τους δυο προηγούμενους τίτλους.

Το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στο Xbox360 και μόνο όσον αφορά saves “στο Internet”. Αν κανείς έχει ακόμη το ίδιο Xbox 360 στο οποίο τα είχε δημιουργήσει, μπορεί απλά να τα ξαναφορτώσει στο Mass Effect 2, να τα ξανασώσει σε “τοπικό αρχείο” και, στη συνέχεια, να τα φορτώσει στο Mass Effect 3. Αν, όμως, τα είχε μεταφέρει από ένα παλαιότερο Xbox 360 του σε ένα καινούργιο μέσω cloud backup (π.χ. επειδή εμφάνισε RROD η παλιά κονσόλα του και την αντικατέστησε)… ατύχησε.

Source:

Xbox 360 owners who have their Mass Effect 2 saves “in the cloud” or transferred their saves through the cloud to a new system will be unable to import them into Mass Effect 3.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.