Σε torrents εδώ-και-τώρα το Mass Effect 3

Mass Effect Fan Art.jpg

Δυστυχώς για τη BioWare, το τελευταίο μέρος της τριλογίας των Mass Effect, η πολυαναμενόμενη κατάληξη της ιστορίας του/της commander Sheppard, διέρρευσε πριν της ώρας της σε torrent sites. Και έτσι, το “κυκλοφορώ σύντομα” Mass Effect 3, βρίσκεται ήδη στους δίσκους πολλών gamers. Αλλά… Και αυτό είναι ένα σημαντικό “αλλά” υπέρ της BioWare.

Η πειρατική εκδοχή του τίτλου δεν είναι “σπασμένη”, δηλαδή, στην πράξη, “δεν παίζει”, όχι, τουλάχιστον, σε PCs. Όποιος την κατεβάσει μπορεί απλά να δει τα αρχεία της, και αυτό είναι όλο. Με μια γρήγορη αναζήτηση είδαμε πως όσοι επιχείρησαν να την εγκαταστήσουν απλά συναντούν ένα μήνυμα που “ζητά κωδικό”. Και μαζί με την έκδοση για PCs διέρρευσε και η έκδοση για PS3, που όμως είναι εξίσσου άχρηστη, αφού το “σπάσιμο” του PS3 δεν του επιτρέπει να παίζει αντίγραφα σύγχρονων παιχνιδιών (αυτά απαιτούν νεότερο firmware μα το “σπάσιμο” λειτουργεί μόνο με τίτλους που απαιτούσαν firmware κατώτερο του 3,55).

Και εδώ τελειώνουν τα θετικά και επιστρέφουμε σε περισσότερα αρνητικά, αφού μαζί με τις παραπάνω “ξέφυγε” ΚΑΙ η έκδοση για Xbox 360. Και τα… κεφαλαία και bold οφείλονται στο ότι αυτή, από ό,τι λένε όσοι… κακόβουλοι την κατέβασαν, “παίζει κανονικότατα” – αρκεί κάποιος να έχει “πειραγμένο” Xbox 360 ώστε “να παίζει κόπιες”.

Info

Όχι, ΔΕΝ θα σας βοηθήσουμε να τα βρείτε και ΔΕΝ θα παράσχουμε links. Το Google Search είναι φίλος σας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.