Οι δημιουργοί του Mafia II βοηθούν στο GTA V

Mafia_II.jpg.jpg

“Όσο μεγαλύτερη η… παρέα, τόσο καλύτερα” μοιάζει να είναι η λογική της Take Two όσον αφορά στην ανάπτυξη του Grand Theft Auto V και του Mafia III, που από ό,τι λέγεται, αποφάσισε να συνδυάσει τις δυνάμεις των δημιουργών των δυο σειρών, της Rockstar και της 2K Czech (η Take Two είναι εκδότης της πρώτης, “μαμά” της δεύτερης).

Από ό,τι φαίνεται, η 2K Czech βοηθά την Rockstar στο Grand Theft Auto V στον τομέα των cutscenes και animations, ενώ, με τη σειρά της, η Rockstar θα “παράσχει γνώση” και “θα πει τα κόλπα της” στην 2K Czech – που με αυτά θα μπορέσει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το Mafia III. Που, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ήδη αναπτύσσεται και θα ανακοινωθεί επίσημα στο κοντινό μέλλον.

Source:

According to a report on VG247 developers 2K Czech, who released one of the prettiest but also one of the most boring open-world games of all time with Mafia II, are helping Rockstar on Grand Theft Auto V.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.