Ληστής άφησε PS3 στη θέση Xbox360 και Wii

PS3.jpg

Δεν γνωρίζουμε (και προσωπικά, δεν θέλω καν να σκεφτώ) πόσο… προσβλητικό είναι αυτό για το PlayStation 3, μα το συμβάν είναι αληθινό και συνέβη πρόσφατα στο Michigan της μακρινής Αμερικής. Εκεί ένας έφηβος επέστρεψε στο σπίτι του για να δει πως οι κονσόλες του, ένα Xbox360 Elite και ένα Wii, μαζί με χειριστήρια, παιχνίδια, λοιπά συμπράγκαλα, ένα GPS και $250 είχαν κάνει φτερά. Στη θέση τους, όμως… Στη θέση τους βρισκόταν ένα PlayStation 3!

Ο Nickolas R. Charo, όπως είναι το όνομα του νεαρού… θύματος, αναγνώρισε πως το PS3 (πιθανότατα από τα στοιχεία των λογαριασμών που είχε μέσα του) ήταν… γνώριμο. Συγκεκριμένα, ανήκε στον Joshua A.Beck, έναν φίλο του Nickolas, που συμπτωματικά τύγχαινε εθισμένος στα αγχολυτικά Xanax. Όταν η αστυνομία τον συνέλαβε, ο Beck ομολόγησε πως είχε “τσιμπήσει” το… “παιχνιδοπακέτο” του Joshua, μα όχι και τα $250.

Δεν εξήγησε “γιατί άφησε το PS3 στη θέση τους”.

Source:

Sadly, it’s not uncommon to read about an Xbox stolen for drug money. Even used and resold under less-than-legal circumstances, the popular console is worth some cash.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.