Κυκλοφόρησε το… Το Mari0;!

Mari0.jpg

Μπορεί να είχε φανεί ως “πειραγμένο βίντεο”, ως ένα… multimedia πείραμα-φάρσα, αλλά να που το Mari0, ο απρόσμενος συνδυασμός του κλασσικού Super Mario της Nintendo με το… Portal της Valve που είχαμε δει παλαιότερα είναι, τελικά, ένα κανονικότατο παιχνίδι. Και μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε επίσημα και διατίθεται απολύτως δωρεάν!

Ναι, μιλάμε για αυτό:

…το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα πριν λίγες ημέρες. Περίεργο; Πρωτότυπο; WTF; Ναι, μάλλον… λίγο από όλα. Όλως περιέργως πάντως, δεν διατίθεται μόνο για “PC”, με την έννοια της… Wintel (Windows-Σε-Intel-Επεξεργαστή), αλλά και για Linux και Mac OS X.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες, και το ίδιο το παιχνίδι, επισκεφθείτε το site του δημιουργού του Mari0, StabYourself, με ένα κλίκ εδώ.

Source:

Everyone can pack up and go home, because the pinnacle of all human achievement has been reached. Mari0, that Super Mario Bros./Portal mashup we caught wind of last August, has been completed and is now available for free on PC, OSX and Linux.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.