Και σε MMO το Game of Thrones

Η μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, βασισμένης στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του George R.R. Martin, οδήγησε και στη δημιουργία παιχνιδιών βασισμένων σε αυτή. Το πρώτο είναι ένα RPG που θα δούμε από την Atlus σε PC, PlayStation 3 και Xbox 360 το Μάϊο, μα τώρα αποκαλύφθηκε και ένας δεύτερος τίτλος, από τις Bigpoint και Artplant.

Game_of_Thrones_MMO.jpg.jpg

Βασισμένος στη Unity engine, είναι ένα MMO που θα τρέχει μέσω browser, και… Εμ… Βασικά, εδώ τελειώνουν οι όποιες πληροφορίες! Μέχρι τώρα, τα μόνα που είναι γνωστά για αυτό είναι τα ονόματα των δυο εταιρειών, το ότι “θα είναι MMO” και το ότι “θα τρέχει μέσω browser”, ενώ ως μοναδική “πρώτη γεύση” έχει κυκλοφορήσει η εικονούλα που βλέπετε παραπάνω. Αυτάααα! Για περισσότερα, θα πρέπει -για την ώρα- να περιορισθείτε στα βιβλία και την τηλεοπτική σειρά.

Update

Σημειώνουμε πως, όπως ανέφερε και ο Αλέξανδρος στα σχόλια, λόγω κεκτημένης ταχύτητας αναφέραμε πως ο τίτλος της σειράς βιβλίων είναι “A Game of Thrones” όταν στην πραγματικότητα αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου. Η ίδια η σειρά ονομάζεται “A Song of Ice and Fire”. Thanks Alex.

Source:

A browser-based Game of Thrones MMO is currently development, publisher Bigpoint has announced.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.