Δωρεάν το Command & Conquer: Tiberian Sun

Command and Conquer-Tiberian Sun.jpg

Το Command & Conquer: Tiberian Sun ήταν το τρίτο μέρος της διάσημης σειράς real time strategy, και το τελευταίο που είδαμε από τη δημιουργό της, Westwood Studios, πριν ενσωματωθεί στην Electronic Arts – που ανέλαβε και την ανάπτυξη των επόμενων τίτλων. Και, κατά πολλούς, ήταν και ένας από τους καλύτερους τίτλους όχι μόνο της ίδιας της σειράς, μα και όσον αφορά στα real time strategy συνολικότερα.

Αν δεν είχατε παίξει παλαιότερα τον τίτλο, ή αν δεν γνωρίζετε καν τη σειρά, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποφασίσετε να τον δοκιμάσετε, αφού όπως είχε συμβεί και με το πρώτο Command & Conquere, τώρα πια διατίθεται δωρεάν. Μπορείτε να τον βρείτε στο fileplanet του IGN, να τον κατεβάσετε και να τον απολαύσετε δίχως περιορισμούς ή το παραμικρό αντίτιμο. Το κάποτε μεγάλο μέγεθος του τώρα πια είναι “κατέβασμα των 10 λεπτών”, στα 1.272 MBs, οπότε δεν θα σας παιδέψει και πολύ. Και ήδη το… έχουν τιμήσει άλλοι 427.893 gamers (μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές). Σπεύσατε!

Info

Μπορείτε να το βρείτε κάπου εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.