Δέκα λεπτά gameplay από το Ninja Gaiden 3

Ninja Gaiden 3-10 mins of gameplay.jpg

Αρκετοί έχουν ήδη αρχίσει το… φτυάρισμα του τρίτου Ninja Gaiden, θεωρώντας πως η Team Ninja δεν θα καταφέρει να παρουσιάσει ένα άξιο τρίτο μέρος της σειράς δίχως την καθοδήγηση του Itagaki (που… “την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια” από το studio λόγω διαφωνιών για να ασχοληθεί με δικά του projects). Ο Itagaki πρόβαλε συχνά τον εαυτό του ως “την ψυχή” των τίτλων της Team Ninja – τους οποίους σχεδίαζε “για να αρέσουν στον ίδιο”. Η Team Ninja από την άλλη ισχυρίζεται τα αναμενόμενα – “ο Itagaki είχε όραμα, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω, έχουμε το δικό μας, δοκιμάστε μας, δεν θα σας απογοητεύσουμε” κ.λπ. κ.λπ. (Σημ.: δεν είναι πραγματικό quote, απλά περιγράφουμε τη στάση τους).

Αν λοιπόν ανησυχούσατε και εσείς για το “πώς θα βγει το παιχνίδι”, ή απλά σας… τρώει μια περίεργη φαγούρα να το δείτε σε δράση, ορίστε δέκα λεπτά gameplay που μόλις κυκλοφόρησαν από αυτό. Το “αν είναι καλό” ή “άξιος συνεχιστής της… δυναστείας Ninja Gaiden”, το κρίνετε οι ίδιοι.

Source:

There may not be any dismembered limbs, but this Ninja Gaiden 3 gameplay footage has plenty to offer.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.