Αποκαλύφθηκε το God of War IV;

Πριν λίγες ώρες διέρρευσε στο Internet ένα trailer του God of War IV. Πριν χαρείτε, όμως, να αναφέρουμε πως ίσως να μην είναι επίσημο, μα μια καλοστημένη φάρσα προς όλους τους οπαδούς της σειράς. Πριν εξηγήσουμε το “γιατί”, μάλλον θα σας ενδιαφέρει να το δείτε, οπότε… μικρή παύση από πλευράς μας και “κλικ στο play” από εσάς:

Και τώρα, για την εξήγηση: μουσική και εφέ στο τέλος είναι “ανακυκλωμένα” άπό το God of War III. Το voiceover, “η φωνή που αφηγείται την ιστορία” είναι κομματάκι… εμ… “ύποπτη” – δεν φαίνεται να ταιριάζει σε ύφος και στυλ με το “μυθικό-επικό” στυλ της σειράς, μα μπορεί και… “να χάνει” από την κακή ηχογράφηση.

Στα υπέρ του, πως η Sony έχει ξαναχρησιμοποιήσει και στο παρελθόν “ανακυκλωμένο υλικό” κατά τις πρώτες ανακοινώσεις sequels, πριν προχωρήσει σε μεγαλύτερα και πληρέστερα trailers, οπότε… Δεν αποκλείεται και να είναι αληθινό.

Ody's thoughts

Από πλευράς μου το θεωρώ κομματάκι “λίγο”. Όχι πως δεν το θεωρώ “επίσημο”, μα όχι και trailer για “αποκάλυψη του τίτλου”. Περισσότερο μου φαίνεται σαν ένα teaser με στόχο όχι την ευρεία κατανάλωση, μα κάποιου είδους προβολή/ανακοίνωση της Sony Santa Monica σε… συνεργάτες της. Από την άλλη, βέβαια, και οι τίτλοι της σειράς για PSP, με τέτοια teasers είχαν πρωτοανακοινωθεί. Χμμμ…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.