Αποκάλυψη και trailer του Medal of Honor: Warfighter

Medal of Honor-Warfighter.jpg

Μέχρι πρόσφατα “το νέο Medal of Honor” ήταν μια… φήμη, ένας “αόρατος” τίτλος που όλοι γνωρίζαμε πως “ετοιμάζεται”, μα κανείς δεν ήξερε με τι είχε να κάνει και πώς θα επιχειρούσε να πρωτοτυπήσει στον… “πυκνοκατοικημένο” χώρο των σύγχρονων FPS. Και να που η Electronic Arts αποφάσισε να μας κάνει τη χάρει να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες, μαζί με ένα πολύ καλό πρώτο trailer.

Medal of Honor-Warfighter 002.jpg

Βασική πρωτοτυπία του τίτλου, το ότι θα συμπεριλαμβάνει “υπερστρατιώτες” από πραγματικές ομάδες ειδικών δυνάμεων, από δώδεκα χώρες της Γης. Ανάμεσα τους, οι Βρετανοί SAS, οι Γερμανοί KSK και οι Αυστραλοί SASR – φυσικά, οι Αμερικάνοι Navy Seals είναι… δεδομένοι.

Το δε στόρι του τίτλου έχει ως πρωταγωνιστή τον Preacher, ένα στρατιώτη που δεν έχει καν προσωπική ζωή, εξαιτίας των απαιτήσεων της… ας πούμε “εργασίας” του. “Μα όταν μια θανατηφόρα εκρηκτική ουσία γνωστή ως PETN περνά τα σύνορα των πολιτών και οι δύο κόσμοι του συγκρούωνται, ο Preacher και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του αναλαμβάνουν να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα – να λύσουν το πρόβλημα”.

Σενάριο “ούγκ”, λοιπόν, που μάλλον δεν θα έχει και τόση σημασία εν μέσω καταιγιστικής δράσης και βροχής σφαιρών και εκρήξεων. Μα, τι σημασία έχει αυτό; Λες και οι ταινίες του Chuck Norris είχαν ποτέ κανένα σενάριο της προκ…

εμ

Όχι, δεν είπαμε τίποτα αρνητικό για τον Chuck Norris. Ποτέ δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο.

Ody's thoughts

Απορία: υπάρχουν και… “μη θανατηφόρες” εκρηκτικές ουσίες; Αυτά παθαίνεις όταν αφήνεις φαντάρια να σου γράφουν το σενάριο!

Όσο για το ίδιο το trailer; Να’το:

Source:

Medal of Honor: Warfighter features warfighters from around the world, EA revealed today. The multiplayer mode features elite soldiers from 12 nations, “including the Australian SASR, British SAS, German KSK and Polish GROM among others.” They’ll be able to compete in head-to-head multiplayer. Pre-orders of the limited edition version will get an extra operator, the US Navy Seal Tier 1 Sniper.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.