Πέρασε τα 25 δις “κατεβάσματα” το App Store

iPhone AppStore.jpg

Είχαμε αναφέρει παλαιότερα πως η Apple θα γιόρταζε τα 25… δισεκατομμύρια “κατεβάσματα” (!) από το App Store, και… έτσι και έκανε, αφού το νούμερο “έσπασε” πριν λίγες ημέρες.

Ο τυχερός που… “στρογγυλοποίησε” τον αριθμό των downloads από το App Store στα 25 δις πήρε $10.000, σε κουπόνια για αγορές προϊόντων της, ως δώρο από την Apple. Πρόκειται για τον (την;) Chunli Fu από την Qingdao στην Κίνα, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του σχετικού διαγωνισμού. Η εφαρμογή που “έσπασε” το νούμερο ήταν το “Where’s My Water? Free“.

Source:

The App Store promotion has drawn to a close with one lucky Apple fan taking home $10,000 in iTunes vouchers for being the one to download the 25 billionth app.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.