Για Οκτώβρη “πάνε” τα Windows 8

Μπορεί να έχουν ήδη κυκλοφορήσει διάφορες δοκιμαστικές εκδόσεις τους, μα τα Windows 8 δεν θα κυκλοφορήσουν και… μεθαύριο: από ό,τι λέγεται, από ανθρώπους που ισχυρίζονται πως “έχουν πληροφορίες εκ των έσω”, η Microsoft ετοιμάζει την επίσημη κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης του κυρίαρχου λειτουργικού της συστήματος για τον Οκτώβρη του έτους. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, καθώς θα πλησιάζουν οι γιορτές και θα σκέφτεται κανείς “βρε, μπάς και να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα νέο πισάκι;”…

…αν και αν συνεχίσει η σημερινή οικονομική κατάσταση, δεν θα είμαστε ούτε για… πατατάκι. Όπως και να έχει, οι πιο… έχοντες, οι τολμηροί, οι θαρραλέοι και οι… τρελοί θα μπορέσουν να καταβάλουν τον οβολό τους σε ένα κατάστημα ως το τέλος του έτους για να αποκτήσουν “ένα νέο μηχάνημα με Windows 8”. Και το αναφέρουμε έτσι, “γενικά”, διότι από ό,τι λένε οι ίδιες πηγές, η κυκλοφορία των δυο εκδόσεων των Windows 8, για PCs και tablets, για “αρχιτεκτονική x86” και “αρχιτεκτονική ARM” θα είναι (σχεδόν;!) παράλληλη. Αν και, όσον αφορά στο ARM κομμάτι, αρχικά δεν αναμένεται να παρουσιαστούν περισσότερες από 4-5 συσκευές με αυτά.

Source:

We all know that Windows 8 is coming, and many computer makers have big plans for using the operating system in a new generation of tablets to challenge the iPad. People claiming to have knowledge of Microsoft’s schedule are saying that Windows 8 will be finished this summer and will go on sale around October. The October window for launch would be no surprise with the holiday shopping season coming shortly thereafter.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.