Μα, που εξαφανιστήκαμε πάλι;


Χαιρετώωω! Όπως ίσως παρατηρήσατε αν μας επισκέπτεστε συχνά, εδώ και λίγες ημέρες ήμασταν εντελώς… “dead”! Φυσικά, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρχε λόγος.

Πρώτα από όλα, είχαμε ένα reboot ενός παλαιότερου project μας, που ήταν -και είναι- ένα από τα πλέον αγαπημένα μας. Οι πολύ γνωστοί μας, μάλλον ήδη γνωρίζουν για ποιο μιλάμε. Οι υπόλοιποι, θα το δείτε live όταν βάλουμε και τις τελευταίες “πινελιές” μας σε αυτό. Ας πούμε πως είναι… η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το unregistered, δεν έχει άμεση σχέση με αυτό, δεν θα το συναντήσετε “εδώ”.

Έπειτα, είχαμε κάποιες μικρές αλλαγές στην υποδομή μας, ώστε να αυξήσουμε την ευελιξία του site. Πρακτικά, αυτό δεν σας ενδιαφέρει – και αρχικά δεν θα δείτε κάποιες αλλαγές. Αν, όμως, όλα πάνε καλά, θα δείτε επιτέλους “live” τα hubs που παλεύουμε εδώ και μήνες. Ίσως θυμάστε το… τραγικό hub του iPhone. Εκείνο ήταν απλά μια αρχική δοκιμή, για να δούμε τι θα έπρεπε να αλλάξουμε, πώς θα μπορούσαμε να τα συντηρούμε, να τα δομούμε, να τα ανανεώνουμε. Ελπίζω σύντομα να είναι κοντά σας.

Τον περισσότερο χρόνο, όμως, σίγουρα μας τον έφαγε το προτζεκτάκι που βλέπετε στην εικόνα μας. “Δεν είναι παρά ένα γενικό και απροσδιόριστο render”, ίσως φωνάξουν οι πιο ψαγμένοι. “Έτσι αρχίζουν όλα” είναι η απλή απάντηση που έχουμε να δώσουμε. Σε λίγες ημέρες, θα αποκαλυφθεί και αυτό.

Ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα υποστήριξη, αλλά και την… υπομονή σας. Το unregistered ήταν και είναι ένα project λίγων ατόμων (ξεκίνησε από έναν, εμένα, επεκτάθηκε στους πέντε, “έπεσε” στους τρείς και… εκεί παραμένει ως τώρα), οπότε είναι κομματάκι δύσκολο να κάνουμε τα πάντα. Από τη μια, δεν είναι το τυπικό “blog ενός – δυο ατόμων”, από την άλλη, δεν είναι και ένα μεγάλο site με πολυπληθές προσωπικό. Το… παλεύουμε, όμως, για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Και ποτέ δεν δεχόμαστε πως έχουμε όρια, ούτε επαναπαυόμαστε σε ό,τι έχουμε ήδη. Αυτό, εξάλλου, προστάζει και η φύση μας: “άνθρωπος” εκ του “άνω θρώσκω”… “Κοιτάζω ψηλά”. Σωστά; :-)

Αναμείνατε updates. Για την ώρα, ας συνεχίσουμε όπως και παλαιότερα, όσο ένας Core i7, ένας Core i5 και ένας καταταλαιπωρημένος μα πάντα ηρωικός Q6600 “ψήνουν” τα τελικά κομμάτια από τα προαναφερθέντα.

Φιλικά
Οδυσσέας Κουράφαλος
aka: Ducklord, ενίοτε και Darklord
Εκ μέρους της ομάδας του unregistered

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.