Λιγότερα social, περισσότερα “must”

Ίσως παρατηρήσετε πως κάναμε δυο μικρές αλλαγούλες στο site. Η πρώτη ήταν η προσθήκη της γραμμής “must”, όπου θα “καρφώνουμε” κάποια θέματα που θεωρούμε πως αξίζει να έχει διαβάσει κανείς. Εκεί θα αρχίσουν να παρουσιάζονται σιγά-σιγά και τα πρώτα μας hubs, θεματικές ενότητες στις οποίες θα συγκεντρώνονται posts της ίδιας… εμ… να πούμε “οικογένειας”; Θα το δείτε στην πράξη και θα το καταλάβετε καλύτερα πολύ-πολύ σύντομα.

Η δεύτερη αλλαγούλα ήταν η αφαίρεση των social icons κάτω από τα posts, στην αρχική σελίδα. Κάτι μας λέει πως αυτό δεν θα λείψει από τους περισσότερους – εξάλλου, “για να σου αρέσει ένα post και να το προωθήσεις, πρέπει και να το έχεις διαβάσει”, σωστά; Φυσικά, παραμένουν ως είχαν, δίπλα ή κάτω από κάθε θέμα (ανάλογα με το “στήσιμο” του).

Και ακριβώς λόγω της δεύτερης αλλαγούλας, κάποιοι (σαν εμένα) θα παρατηρήσουν μια σημαντικότερη αλλαγή: μια γενικότερο επιτάγχυνση του site, που “μπούκωνε” στην προσπάθεια να επικοινωνήσει με τρείς υπηρεσίες ξεχωριστά (Google+, Facebook, Twitter) για κάθε αυτόνομο θέμα.

Διαφωνείτε με τις αλλαγές; Συμφωνείτε; Είδατε καλύτερη ταχύτητα φόρτωσης/απόκρισης; Αφήστε σχετικό σχολιάκι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.