Χαμός στην Κίνα με το iPhone 4S, η Apple αναγκάζεται να διακόψει την πώλησή του


Από προπύργιο του Κομμουνισμού, σε άντρο του καπιταλισμού η Κίνα, και μάλιστα πιο σκληροπυρηνικού από τις χώρες της Δύσης: όταν άνοιξαν τα μαγαζιά στις 13 του μηνός για να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του πολύκροτου iPhone 4S. Οι ουρές που σχηματίστηκαν δεν είχαν προηγούμενο και δεν άργησαν να σημειωθούν συμπλοκές, φασαρίες, λεκτική και σωματική βία καθώς και ρίψη αυγών και άλλων βρώσιμων προϊόντων.
Η αστυνομία έκανε την εμφάνισή της σε πολλές περιπτώσεις για να περιορίσει τα μίση και τα πάθη και, όπως αναφέρουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, η Apple αναγκάστηκε να αναστείλει προσωρινά την πώληση του iPhone 4S προκειμένου να προστατέψει τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων της. Το σουρεαλιστικό της υπόθεσης είναι ότι καταγράφηκαν περιπτώσεις όπου στα καταστήματα έφθαναν οργανωμένες ομάδες ατόμων, τα οποία είχαν πληρωθεί με ποσό ανάλογο των 16 δολαρίων το καθένα, για να περιμένουν αυτοί στις ουρές και να αγοράσουν ένα iPhone 4S για λογαριασμό των ανθρώπων που τους είχαν προσλάβει. Αυτοί αναφέρεται ότι έκαναν τις περισσότερες φασαρίες και δημιούργησαν τη μεγαλύτερη ένταση.

Source:

The introduction of the Apple iPhone 4S in Beijing turned ugly Friday morning when Apple failed to open its flagship store and a frustrated crowd reacted by pelting the store’s gleaming glass walls with eggs.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.