Οι φασίστες είναι εδώ, με τον Beck αρχηγό!


Ούτε εγώ τον ήξερα καλά τον κύριο, αλλά όπως φαίνεται ο κύριος Glenn Beck είναι ένας πρώτης τάξης ακροδεξιός φασίστας, κάτι σαν ένα υβρίδιο που συνδυάζει κάτι από Άδωνη Γεωργιάδη και κάτι από Δημοσθένη Λιακόπουλο, αλλά είναι αμερικανόπουλο.
Τώρα, γιατί να ασχοληθούμε με αυτόν τον κύριο, εδώ που είμαστε βουτηγμένοι μέσα στα σ^%$ά μέχρι το λαιμό; απλώς επειδή ο Glenn Beck πήγε και έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιεί ακριβώς το στυλ των Anonymus, αλλά για να περάσει αντιδιαμετρικά αντίθετα και ακροδεξιά, συντηρητικά μηνύματα. Απολαύστε το αίσχος:

Galacticus's thoughts


Όχι ότι οι Anonymous είναι οι υπέρμαχοι και σωτήρες μας. Πρώτα απ’ όλα είναι ότι πρέπει για να μπαίνουν μέσα άνθρωποι του “Συστήματος” και να κάνουν οτιδήποτε προβοκατόρικο θέλουν. Πάντα – μα πάντα – μεταξύ δύο επικίνδυνων άκρων, βρισκόμαστε στη μέση πάντα “εμείς”, η μάζα του κόσμου που προσπαθούμε να καταλάβουμε τι διάολο γίνεται τέλος πάντων…

Source:

Glenn Beck produced this pretty spot-on right-wing parody of those infamous spooky Anonymous video manifestos. Instead of overblown anarcho-revolutionary rhetoric, it’s overblown ultraconservative rhetoric.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.