Μάλλον, ως “τα κακά παιδάκια στο προαύλιο”, θα πρέπει να αρχίσουμε με την κατάλληλη εισαγωγή για το τι πάθατε αν νομίζατε στα σοβαρά πως είχατε λάβει μια πρόσκληση για τη beta του Halo 4:

Για να εξηγούμαστε, όμως, για να μη… φάμε και άδικη αποβολή: η Microsoft στοχεύει ένα site, που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στη διεύθυνση Halo4beat.net, που υποτίθεται πως ήταν “επίσημο site για τον επερχόμενο τίτλο” και πως μπορούσε να στείλει προσκλήσεις για τη beta έκδοση του σε όποιον ενδιαφερόταν. Φυσικά, ήταν απλά μια απάτη, μια προσπάθεια “να τσιμπήσει στοιχεία βιαστικών gamers” που δεν μπορούν να… κρατηθούν μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου.

Ο Creative Director της 343 Industries, της ομάδας της Microsoft που αναπτύσσει τον τίτλο, προειδοποίησε πριν λίγες εβδομάδες πως το site ήταν ψεύτικο. Μπορεί στο ενδιάμεσο να πρόλαβαν να το κλείσουν (το αν έγινε από κινήσεις της ίδιας της Microsoft ή προληπτικά από τους δημιουργούς του δεν είναι γνωστό), μα η Microsoft σκοπεύει να το κυνηγήσει περισσότερο αφού η διεύθυνση του εξακολουθεί να “παίζει” σε mails.
Source:
Microsoft goes after fake Halo 4 beta site | Digg Technology
If you get an invitation to sign up for the Halo 4 beta, don’t fall for it. The site associated with the invites, Halo4beat.net (pictured), is a fake.






Καλό; Προωθήστε το!