“Φυτρώνει… λέπια” το 3DS για χάρη του Solid Snake!

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Metal Gear Solid: Snake Eater για το 3DS της Nintendo, θα δούμε και μια ειδική έκδοση της κονσόλας, βασικότερο χαρακτηριστικό της οποίας θα είναι τα… “λέπια” που θα έχει στην επιφάνεια της. Ή, μάλλον, αυτό θα είναι και το μοναδικό γνωστό χαρακτηριστικό, αφού δεν έχουν αναφερθεί άλλες διαφορές σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα.

Ody's thoughts

Προσωπικά πάντως έχω κάποιες υποψίες πως ίσως δούμε τη συγκεκριμένη έκδοση να κυκλοφορεί και “πακετάκι” με το add-on της Nintendo για το 3DS που του προσθέτει δεύτερο αναλογικό μοχλό. Πού οφείλονται οι “υποψίες”; Μα στο ότι πρωτοείδαμε τον συγκεκριμένο τίτλο στο PlayStation 2, τα joypads του οποίου έχουν δυο αναλογικούς μοχλούς. Και, πρόσφατα, στα Xbox 360 και PS3 (μέσω της MGS HD Collection) που επίσης έχουν δυο αναλογικούς μοχλούς. Ο τίτλος… κραυγάζει “έχω σχεδιαστεί για δυο αναλογικούς μοχλούς”. Θα τον αφήσουν… παραπονεμένο; :-D

Η είδηση ήρθε από το στοματάκι του ίδιου του Hideo Kojima (ή μάλλον “τα χεράκια του”, αφού “πρόδοσε” τη special έκδοση μέσω Twitter). Για όσους αγνοούν το ονοματάκι του, τυγχάνει δημιουργός -ανάμεσα σε άλλα- της σειράς των Metal Gear και… χερ κουμαντάτ της Kojima Productions. Όσο για το κόστος του πακέτου, αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στις 20 του μήνα. Όχι, δεν προβλέπεται “τσάμπα”..!

Source:

The re-debut of Metal Gear Solid 3 as a Nintendo 3DS game later this year will also signal the debut of a new version of Nintendo’s handheld.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.