Το Dark Souls στα PCs; Βάλε κι’ εσύ μια… τζίφρα!

Ναι, το Dark Souls όπως και το προγενέστερο Demon’s Souls κυκλοφόρησαν μόνο σε κονσόλες (και το δεύτερο μόνο σε PlayStation 3). Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως αποκλείεται να δούμε τη σειρά και στα PCs! Όπως είπε ένας εργαζόμενος της Namco Bandai, ναι μεν το Dark Souls είναι, για την ώρα, προνόμιο των κονσολών, μα ο τίτλος δεν είναι και τόσο “κονσολάδικος” ώστε να αποκλείεται μια μεταφορά του στα PCs. Αρκεί να αποδειχθεί με κάποιο τρόπο πως “υπάρχει ζήτηση για αυτόν” – και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ένα νούμερο “μερικών χιλιάδων υπογραφών”.

Φυσικά, οι οπαδοί του τίτλου (αλλά και όσοι δεν τον έχουν παίξει μα θα ήθελαν να τον χαρούν στα PCs τους) έσπευσαν να δημιουργήσουν ένα petition, να ξεκινήσουν μια “συλλογή υπογραφών” με στόχο να αποδείξουν πως υπάρχει ζήτηση για αυτόν. Και ήδη έχει φτάσει τις 43.800 υπογραφές τη στιγμή που γράφεται αυτό το post! Έτσι, ίσως στο πολύ κοντινό μέλλον να μπορέσει κανείς να ικανοποιήσει τις… μαζοχιστικές τάσεις του στον κόσμο του Dark Souls και μέσα από την υψηλή ανάλυση του PC του.

Source:

Petitions come and petitions go, but when an employee of Namco Bandai suggests Dark Souls could get ported to PC with a few thousand signatures, we take notice. Administrator shoupinou responded to a request for a PC version of Dark Souls with the following advice:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.