Το εκπληκτικό διαφημιστικό του Gravity Rush

Το Gravity Rush θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως “κατεβάσιμος” τίτλος για το PS Vita, μέσω του PlayStation Network. Η δράση του βασίζεται στο πάντα ενδιαφέρον θέμα του ελέγχου της βαρύτητας, που όλως περιέργως έχει “παίξει” σε πολύ λίγους τίτλους. Με αυτό ακριβώς το στοιχείο, λοιπόν, “παίζει” και το απίθανο διαφημιστικό του τίτλου. Απολαύστε:

Update

Λόγω βιασύνης, μας “ξέφυγε” ο τίτλος του παιχνιδιού και από Gravity Rush το κάναμε… Gravity Crush. “Ούπς”!


Update

…και για να εμπεδωθεί καλά η… βιασύνη μας, όπως είδε ο EGW, κάναμε λάθος και στο βιντεάκι! Fixed!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Egw

  το link του video είναι από το θέμα του hotmail-gmail

 • Anonymous

  Ευχαριστούμε για την παρατήρηση. Fixed.
  (Ε, ρε, γκαντεμιά, με αυτό το ποστάκι..!)

 • Spirospirospiro

  ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ?ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.. Ο ΟΠΕΡΑ ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΖΙΛΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΟΚ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΕΡΑ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ IMAGE.ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΟΠΕΡΑ,ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ Ο ΟΠΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΚ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ?

  (ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΡΑ,ΚΟΠΙ ΠΕΗΣΤ ΣΤΟΝ ΜΟΖΙΛΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ…)

 • Anonymous

   Ευχαρίστως, μα όπως σου είχα ξανα-απαντήσει, εμένα μου εμφανίζονταν μια χαρά, και σε Windows, και σε Linux, σε μια παλαιότερη έκδοση του Opera. Αναβάθμισα στην τελευταία και μου εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα – μα όχι και στον Phoat. Αυτό μας έκανε να καταλάβουμε πως είναι bug του Opera.

  Μια μικρή αναζήτηση οδήγησε σε αυτό:
  http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=289998

  …όπου περιγράφεται το πρόβλημα και κάποιες πιθανές λύσεις του. Δεν πρόλαβα να το ψάξω, αλλά ρίξε μια ματιά εκεί. Όταν (και αν) το διορθώσω “για εμένα”, θα αναφέρω από εδώ “πώς το έκανα”. Αφού δεν είναι πρόβλημα στη σχεδίαση του site, αλλά bug του Opera, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα.

 • J Misi

  Ενεργοποίησε το opera turbo όποτε θες να μπεις στο σάιτ και θα εμφανίζει τις εικόνες. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.

 • J Misi

  Ενεργοποίησε το opera turbo όποτε θες να μπεις στο σάιτ και θα εμφανίζει τις εικόνες. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.

 • Rakeback up to 40%!Earn
  up to $1000 free/monthly as you play poker.Visit RakeNews.com for
  details

  http://www.rakenews.com