Νέο trailer για το Dragon’s Dogma

Τώρα, να σας πούμε να “θαυμάσετε” το παρακάτω trailer, μάλλον θα είναι υπερβολή. Να “του ρίξετε μια ματιά” (το πολύ), ναι. “Δεν θα σας φάει και πολύ χρόνο – μόλις 30 δευτερόλεπτα”, ναι. Το “θαυμάσετε”, όμως, όχι, είναι πολύ.

…και μάλλον με αυτό η Capcom το παράκανε, και επίσημα πια, στην μανία της να μην θέλει να δώσει πολλές πληροφορίες για τον τίτλο μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του. Αλήθεια, γιατί; Είτε είναι εντελώς χάλι, είτε ό,τι καλύτερο και διαχρονικό έχουμε δει μετά από το Pac-Man. Είτε αποφάσισαν να μιμηθούν τη Valve. Ναι, μάλλον αυτό το τελευταίο φταίει.

Ody's thoughts

Μα, 30 δευτερόλεπτα; Δεν προλαβαίνεις καν να ανοίξεις το σακουλάκι με τα πατατάκια!

Source:

Capcom is finally ready to tell us something about its hugely expensive action RPG, Dragon’s Dogma, beginning with a short teaser trailer.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.