Μικρό μου πόοοονυ, μέσα στο… Skyrim?!?

Σε μια πραγματικά WTF στιγμή του gaming, κάποιος είχε την εμπνευσμένη ιδέα να αντικαταστήσει τους μεγαλοπρεπείς, τρομακτικούς, επικούς, τι-να-πούμε-δηλαδής δράκους του Skyrim με… Με… Όχι, δεν θα το ξαναγράψουμε. Στον τίτλο ήταν αρκετό. Να, δείτε:

Και δεν μιλάμε για κάτι που έκανε κάποιος μέσα σε δυο-τρία λεπτά, για την πλάκα του. Α, όχι… Τα νέα… εμ… “πλάσματα” (είπαμε, δεν-θα-γράψουμε-τι-είναι), συμπεριφέρονται μεν όπως οι δράκοι, που θα πει πως “άφησε την συμπεριφορά τους ως έχει”, αλλά έχουν “πειραγμένο” animation για να ταιριάζει στην… εμ… στην ιδιαίτερη τους εμφάνιση. Προφανώς, δηλαδή, “το έχει δουλέψει το πράμα”, για να φάινεται… εμ… “ποιοτικό”. Να, δείτε:

Έχουμε ήδη ξεπεράσει τις δύο χιλιάδες λέξεις σε αυτό το post, αφού “μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”, και εμείς ήδη αναρτήσαμε δύο από δαύτες. Πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ των τριών χιλιάδων λέξεων με άλλη μια “εντυπωσιακή εικόνα” από αυτόν τον ολικό βιασμό του καλύτερου παιχνιδιού της χρονιάς που μας πέρασε;

Σε μια κρίση αυτογνωσίας, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ένα video ίσως σας βοηθήσει να εκτιμήσετε περισσότερο τον μόχθο και τον κάματο που έπεσε για να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο MOD – που θα θέλαμε να προτείνουμε στη Bethesda να συμπεριλάβει (και ενεργοποιημένο από default) στην αναπόφευκτα αναμενόμενη “σούπερ-σπέσιαλ-γκέημ-οφ-δε-ύεαρ” έκδοση του τίτλου. Θαυμάστε:

Info

Γνωρίζουμε καλά πως οι πιο… μαζοχιστές ανάμεσα μας θα αρχίσετε να το αναζητάτε μανιωδώς – αφού νιώθετε πως ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμάσετε. Βίτσια είναι αυτά. Για να μην μας παιδεύεστε, θα το βρείτε εδώ. Καλή… εμ… “διασκέδαση”;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.