Και δεύτερο μεγάλο project για την 2K Marin

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η ομάδα που μας έδωσε το δεύτερο Bioshock, η 2K Marin, ετοιμάζει το reboot του X-Com (ως First Person Shooter). Αυτό που δεν ήταν γνωστό, και αποκαλύφθηκε τώρα, ήταν πως αυτό μάλλον… δεν της ήταν αρκετό, αφού παράλληλα “ψήνει” και ένα δεύτερο σημαντικό τίτλο.

Το “ποιός είναι αυτός” δεν είναι ακόμη γνωστό – αν και μάλλον δεν θα είναι και αυτός reboot κάποιας παλαιότερης σειράς. Εξάλλου, το θέμα δεν έγινε γνωστό από κάποια επίσημη αποκάλυψη ή μέσω μιας συνέντευξης, για να μπορεί κανείς να “τσιγκλίσει” την εταιρεία για να μάθει περισσότερα, μα ως μια πρόσθετη “κουκιδίτσα” στα projects που αναφέρει ο συνιδριτής της 2K Marin, Hogarth de la Plante στο βιογραφικό του – την οποία εντόπισε το site Superannuation.

Source:

Superannuation turned up a reference to the enigmatic project on the resume of 2K Marin co-founder Hogarth de la Plante.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.