Το 25% των κατόχων Android σας μιλά από την… τουαλέτα!

Ή, τουλάχιστον, αυτό ισχύει αν κατοικείτε στην Αμερική – ή αν τα νούμερα που ακολουθούν είναι κοινά και στη χώρα μας. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα της διαφημιστικής εταιρείας 11mark, το 75% των Αμερικάνων παραδέχονται πως χρησιμοποιούν το κινητό τους στην τουαλέτα, ενώ το 25% από αυτούς το παίρνουν πάντα μαζί τους εκεί.

Μάλιστα, το Android υπερτερεί όσον αφορά στη… χρήση “εις τον θρόνο”, αφού το 87% των κατόχων του δήλωσε πως το χρησιμοποιεί καθώς πηγαίνει “εις το μέρος” σε σχέση με ένα μικρότερο 84% των κατόχων BlackBerry και μόλις 77% από τους κατόχους iPhone.

Το 75% των κατόχων BlackBerry είναι πιθανότερο να απαντήσει ένα τηλεφώνημα καθώς βρίσκεται στο μπάνιο σε σχέση με το 67% των οπαδών του Android και μόλις 60% των κατόχων iPhone. Μα, πού και πότε το χρησιμοποιούν το iPhone, αν όχι στο ιδανικό μέρος για… Angry Birds;

Source:

Can’t part with your phone even when you’re in the bathroom? You’re in good company. About 75% of Americans admit they use their phones in the bathroom, according to a new study.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.