625.000 νέα μέλη κάθε μέρα στο Google+, έφτασε τα 62 εκατομμύρια

Παρά το συνεχόμενο… “δούλεμα” από αρκετά μεγάλα sites και blogs του εξωτερικού, παρά τις κακόβουλες προβλέψεις πως “θα πιάσει πάτο”, παρά τους ισχυρισμούς κάποιων πως “θα το είχαμε ξεχάσει ως τα Χριστούγεννα”, να που το Google+ γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία!

Το κοινωνικό δίκτυο της Google έφτασε πια τους 62 εκατομμύρια χρήστες, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, ενώ κάθε μέρα γράφονται σε αυτό και από 625.000 νέα μέλη! Αυτά, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο Paul Allen, “παρατηρητής” του Google+, που “έχει πέσει μέσα” στις εκτιμήσεις του και στο παρελθόν.

Κατά τον ίδιο, παράγοντες για την επιτυχία ίσως είναι οι διακοπές, οι τηλεοπτικές διαφημίσεις της Google για αυτό (φυσικά στην Αμερική), η είσοδος celebrities και εταιρειών, τα καλά σχόλια από χρήστη σε χρήστη… Όπως και να έχει, κατά τον ίδιο, είναι ορατή μια σημαντική αύξηση στο ρυθμό εγγραφής νέων μελών στο Google+ σε σχέση με το κοντινό παρελθόν.

Με αυτούς τους ρυθμούς κατά της εκτιμήσεις του, το Google+ θα φτάσει στα 100 εκατομμύρια χρήστες μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου και τα 200 εκατομμύρια ως τις 3 Αυγούστου, ενώ μέχρι το τέλος του επόμενου έτους θα έχει φτάσει τα 300 εκατομμύρια χρήστες.

Μάλλον δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το αν έχουν αρχίσει ήδη να ανησυχούν “εκεί, στο Facebook”.

Source:

]Paul Allen, a Google+ watcher whose estimates about the social network’s growth have proved accurate in the past, claims that the site now has 62 million users and is adding 625,000 new users per day.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.