Οι New York Times παρουσιάζουν: τα tweets των… νεκρών!;

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, δεν είναι κάποιο μακάβριο αστείο, ούτε ανακοίνωση κάποιας… ταινίας ή παιχνιδιου (σε στυλ “tweet of the dead” – αν και, τώρα που το σκεφτόμαστε, αυτό ίσως και να είχε κάποια πλάκα). Μιλάμε για ένα αφιέρωμα των The New York Times στα… τελευταία tweets που έκαναν διάσημα πρόσωπα πριν πεθάνουν, μέσα στο 2011.

Ονόματα όπως η Elizabeth Taylor και ο Ryan Dunn (από την παρέα του Jackass του MTV) “φιγουράρουν” ανάμεσα στα tweets που παρουσιάζουν οι The New York Times, σε ένα άρθρο-προσδιορισμό του “θα γράψω ό,τι να’ ναι μπας και πιάσω hits”.

Ody's thoughts

Μετά από αυτό, περιμένω την DeviantArt να αναγγείλει διαγωνισμό φωτοσοπικού μακιγιαρίσματος του πτώματος του Michael Jackson.

Source:

Of the notable people who passed this year, many were active on Twitter. Here is a sample of their (unwitting) final messages.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.