Η φρίκη και ο τρόμος όσων γνωρίζει το Facebook

Τι γνωρίζει για εμάς το Facebook; Το βιντεάκι που ακολουθεί είναι, και καλά, αρκετό για να αγχώσει το μέσο χρήστη, ενώ το άρθρο της πηγής μας (μπορείτε να το βρείτε στο τέλος αυτού του θέματος) το παρουσιάζει ως κάτι λιγότερο από συγκλονιστικό.

Η δική μας ερώτηση είναι η εξής: τόσο περίεργο τους (και σας;!) φαίνεται πως το Facebook μπορεί να καταχωρεί “οτιδήποτε του δίνετε” αλλά και να συνδυάζει αυτές τις πληροφορίες; Τόσο απίθανο φαίνεται πως αν “σταμπάρει γεωγραφικά” κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Facebook, αυτό θα γνωρίζει “τη γεωγραφική του θέση”;

Ody's thoughts

”That’s the whole fucking point!” που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι! Μου θύμισε την ατάκα για το “The Redundancy Department of Redundancy” (άντε να το μεταφράσεις αυτό τώρα!).

Source:

]We don’t give a lot of thought, these days, to liking a status update, adding a friend or sending a message. But if you’ve ever thought that you had a good idea of how much Facebook really knows about you, then this video is likely to blow your mind.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.