Ο Danny Trejo είναι ο Badass (όπως λέμε “Epic Beard Man”)

Ίσως είχατε δει το meme του Epic Beard Man, ενός Αμερικάνου ηλικιωμένο που… “τα είχε πάρει” σε ένα λεωφορείο και είχε επιτεθεί σε έναν “έγχρωμο” νεαρό. Να, αυτό:

Το video-φαινόμενο του Internet φαίνεται πως γνώρισε αρκετή επιτυχία ώστε να δικαιολογήσει την… μεταφορά του στον κινηματογράφο, με τον “βαρύ και ασήκωτο” Danny Trejo στο ρόλο του Epic Beard Ma… Sorry. Του Badass!

Φυσικά, όπως συμβαίνει συχνά στο Hollywood, μην περιμένετε μια πραγματική κινηματογραφική μεταφορά του σχετικού, ολιγόλεπτου meme – κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Το Badass θα είναι “γενικώς και αορίστως εμπνευσμένο” από την όλη φάση, οπότε το πιθανότερο είναι πως θα δούμε απλά μια περιπέτεια β’ (και βγάλε) διαλογής, με άμυαλη δράση και… εμ… “εμπνευσμένους” διαλόγους, που απλά σε κάποια στιγμή της θα εμπεριέχει και έναν… καυγά σε λεωφορείο. Εντάξει, εντάξει, ομολογούμε πως φαίνεται πιο τραγικό από ό,τι θα θέλαμε…

Το σίγουρο είναι πως για ακόμη μια φορά ο Danny Trejo θα δείρει. Πολύ.

Μετά από αυτό, τι άλλο να περιμένουμε από το Hollywood; Μια παιδική ταινία βασισμένη στη Nyan Cat, ή ένα Δράμα Επιστημονικής Φαντασίας για ανήλικους υπέρβαρους Jedi (aka: Star Wars Kid);

Source:

We all know Danny Trejo is a badass as far as actors go, but now he’s going to star in a movie that casts him officially as Badass.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.