Νέο site για το κινηματογραφικό reboot του Spider-Man

Μάλλον αναμενόμενο ήταν πως θα βλέπαμε ένα νέο site για τη νέα ταινία με τον Spidey, που αποτελεί και reboot της κινηματογραφικής σειράς (δηλαδή, “ξεχάστε τα τρία προηγούμενα, αρχίζουμε πάλι από την αρχή”), και σίγουρα οι νέες εικόνες που συναντώνται σε αυτό έχουν αρκετό ενδιαφέρον αφού μας δείχνουν ολοκάθαρα, για πρώτη φορά, τους κεντρικούς χαρακτήρες της ιστορίας.

Έλα, όμως, που μάλλον το ίδιο το σενάριο της ταινίας δεν θα βασίζεται στην “κεντρική”, την “κλασσική” ιστορία του Spider-Man, μα μια από τις “εναλλακτικές” της – ή, ίσως, αποτελεί εντελώς νέα εκδοχή και έχει γραφτεί ειδικά για την ταινία. Βλέπετε, σε αυτό η έμφαση δεν δίνεται -πέρα από τη δράση- στη σχέση του Spider-Man/Peter Parker με τη θεία του, May και την κοπέλα του, Mary Jane, αλλά σε ένα μυστικό που άφησε πίσω ο πατέρας του πριν… εξαφανιστεί από προσώπου γης μαζί με τη μητέρα του!

Ody's thoughts

Προσωπικά, θυμάμαι ως σημείο-σταθμό στο “γιατί ο Peter Parker έγινε ο Spider-Man που όλοι γνωρίζουμε” το ότι “πέθανε ο θείος του επειδή ο ίδιος δεν σταμάτησε ένα ληστή όταν μπορούσε”, όχι… “ένα μυστικό που άφησε πίσω ο πατέρας του”. Δεν γνωρίζω ποιό από όλα τα “εναλλακτικά σύμπαντα” της Marvel βασίζεται σε αυτό το story, και από ό,τι γνωρίζω… είναι μπόλικα! Πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ένα χαρακτήρα και μετά να πεις μια ιστορία για αυτόν, μια μεγάλη ιστορία, χωρισμένη σε πολλές μικρές “υπο-ιστορίες” -καθεμιά από τις οποίες θα καταλαμβάνει ένα τεύχος- ακολουθώντας την… κλασσική λογική που προστάζει πως τα πάντα έχουν αρχή-μέση-τέλος;

Source:

Details and new images are starting to trickle out for the Amazing Spider-Man movie.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.