Για 4ο Transformers ετοιμάζεται ο Michael Bay;

Optimist-Negatron.jpg.jpg

Φήμες θέλουν τον Michael Bay, που μπορεί να “την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια” από το franchise των Transformers μετά την ολοκλήρωση της “πρώτης τριλογίας”, να βρίσκεται λίγο πριν την τελική υπογραφή όσον αφορά μια συμφωνία για να αναλάβει τα ηνία μιας -ή και περισσότερων- νέας περιπέτειας των γιγάντιων ρομπότ.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί στο παρελθόν πως έχει ξεκινήσει η οποιαδήποτε συζήτηση για μια νέα ταινία, αλλά από ό,τι φαίνεται τώρα, ο… Άρχοντας Των Εκρήξεων μάλλον θα ξανακάνει παρεούλα με τους Transformers γύρω στα τέλη του 2012, περίοδο που φημολογείται πως θα αρχίσουν τα γυρίσματα του Transformers 4. Ή, αν ήταν βάσιμες παλαιότερες φήμες, το παράλληλο γύρισμα των Transformers 4 και 5, που θα γυριστούν ως μια “ενιαία εμπειρία κομμένη σε δυο τμήματα”, όπως συνέβη με τα Lord of the Rings 2 και 3, τα τελευταία Harry Potter και… εμ… τα Twilight. Διότι, όπως απέδειξε ο Peter Jackson, κάτι τέτοιο μπορεί να είναι κομματάκι πιο κουραστικό για τους συντελεστές μιας (ή, στην προκειμένη περίπτωση, δυο) ταινίας, αλλά είναι και πιο συμφέρον από οικονομικής άποψης για τις εταιρείες παραγωγής.

Όσο για το θέμα της ταινίας; Πάντα μιλάμε για φήμες, μα λέγεται πως δεν θα πρωταγωνιστούν οι Dinobots, ούτε θα είναι prequel, αλλά θα εμβαθύνει περισσότερο στην υπάρχουσα ιστορία των Autobots και των Decepticons.

[src url=http://www.slashfilm.com/michael-bay-final-talks-transformers-4/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.