NASA: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2012! ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ!

Ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν από τη NASA, γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο κόσμος όντως θα καταστραφεί στο τέλος του 2012, οπότε… χαρείτε το όσο μπορείτε! Σε μια προσπάθεια να… ηρεμήσει τις μάζες, η NASA δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως ο κόσμος μας θα καταστραφεί ως το τέλος του ερχόμενου έτους. Όχι, όχι, μην ανησυχείτε…

Όπως είπε ο αστρονόμος Don Yeomans, manager του προγράμματος Near-Earth Object της NASA (από το όνομα εκτιμούμε πως “είναι αυτό για κάθε λογής πλάματα που πλησιάζουν απειλητικά προς τη Γη”)..:

Quote:

Τι είναι τόσο σπέσιαλ για τις 12 Δεκεμβρίου του επόμενου έτους; Αρκετοί πιστεύουν πως είναι το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας. Το αρχαίο ημερολόγιο των Μάγιας διαρκούσε, όπως και το Γρηγοριανό (που χρησιμοποιούμε σήμερα), 365 ημέρες. Πέρα από το έτος, οι αρχαίοι Μάγιας υπολόγιζαν το χρόνο και σε μεγαλύτερες περιόδους, με ημερολόγια “μικρής” και “μεγάλης” κλίμακας, όπως ακριβώς μετρούμε το χρόνο σε δεκαετίες, αιώνες και χιλιετίες.

Η μικρή κλίμακα “απλωνόταν” σε 52 από τα σημερινά μας έτη, και η μεγάλη σε 5125 έτη. Αυτό ακριβώς το ημερολόγιο “μεγάλης κλίμακας” σταματά στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. (…) Φυσικά, αμέσως μετά θα ξεκινούσε ένα νέο από τις 22 Δεκεμβρίου του 2012, αφού το να λες πως “τελειώνει τότε” θα ήταν σαν να λες πως το ημερολόγιο μας σταματά για πάντα στις 31 Δεκεμβρίου, πως τότε θα ερχόταν το τέλος του χρόνου, η απόλυτη καταστροφή, χωρίς να σκέφτεσαι πως μετά απλά θα άρχιζε ένας νέος χρονικός κύκλος. Οι Μάγιας ποτέ δεν προέβλεψαν πως τότε θα καταστραφεί ο κόσμος.

(Όσο για την επικείμενη… επίθεση κακών, κακών εξωγήινων από τον κρυφό πλανήτη Nibiru, γνωστό και ως “Πλανήτη Χ” -“Planet X”, ουδεμία σχέση με απορρυπαντικά- ο κ. Yeomans είπε: )

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως υπάρχει ο Nibiru. (Σημ.: και όσον αφορά τα σχόλια των συνομοσιολόγων πως “κρύβεται πίσω από τον ήλιο”) δεν θα μπορούσε να κρύβεται για πάντα πίσω από τον ήλιο, θα τον είχαμε δει χρόνια πριν.

(Όσον αφορά στις… προσπάθειες συγκάληψης της επικείμενης επίθεσης του Nibiru, με τη NASA και τους αστρονόμους να… συνωμοτούν για να μην προκληθεί πανικός στον κόσμο:)
Δεν υπάρχει τρόπος στον πλανήτη να κάνεις έναν αστρονόμο να το βουλώσει σχετικά με το οτιδήποτε!

…και πέρα από αυτά, διέψευσε και τις πιθανότητες να καταστραφούμε εξαιτίας βαρυτικών/μαγνητικών παιδίων λόγω τις ευθυγράμμισης της Γης με άλλους πλανήτες (δεν “ευθυγραμίζεται” με κανέναν πλανήτη το 2012), από ηλιακές καταιγίδες (δεν υπάρχει καμία σχετική ένδειξη, είναι αδύνατον να προβλέψει κανείς τι ηλιακές καταιγίδες θα συμβούν σε ένα χρόνο και ακόμη και αν εμφανιζόταν μια πολύ δυνατή, δεν θα ήταν αρκετή για να φέρει την αποκάλυψη) αλλά και την “αντιστροφή των Πόλων της Γης” που θα καταστρέψει όλο τον εξοπλισμό μας, από τηλεφωνία και υπολογιστές μέχρι το… PSP μας (“άντε, το πολύ να έπρεπε να αλλάξουμε τις πυξίδες μας `από Βορά σε Νότο` και το αντίστροφο”).

Ody's thoughts

Όπως και να έχει, όμως, δεν σας φαίνεται τουλάχιστον ύποπτο το να ανακοινώνουν και επίσημα πως “δεν συμβαίνει τίποτα”; Maulder, που είσαι;

Source:

Despite the hoopla surrounding the date Dec. 21, 2012, the world is not at risk of coming to a halt, NASA says.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.