Το κατά την Toyota μέλλον της αυτοκίνησης

…φαίνεται πως είναι ένα υβρίδιο έξυπνου ηλέκτροκίνητου αυτοκινήτου, οθόνης e-ink επόμενης γενιάς και, όσον αφορά στο design, σκούπας Hoover – ή κάτι παραπλήσιο. Θα μας πηγαίνει όπου θέλουμε ακόμη και… μόνο του, ενώ θα φροντίζει “να βγάζει τα άπλυτα μας στη φόρα” λειτουργώντας σαν γιγαντοοθόνη για τις φωτογραφίες και τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε στο smartphone ή το tablet μας.

Και φυσικά, θα μετατρέπεται σε κινούμενη γιγαντοαφίσα ανάλογα με το σημείο που παρκάραμε: στα Starbucks; Διαφήμιση Starbucks το τουτού σου. Προς Σύνταγμα μεριά; Τσολιάδες και περιστέρια. Κάπου στη Συγγρού; “Η Λόλα τα κάνει όλα – τώρα με σκόντα”.

Ody's thoughts

Μπορεί να είναι εξαρχής ο… εφιάλτης του κάθε επιληπτικού, με φωτάκια και γραφικούλια να αναβοσβήνουν συνεχώς σε καταιγιστικούς ρυθμούς, αλλά έχει και ένα θετικό: φανταστείτε “καμουφλάρισμα” που θα μπορεί να κάνει το άτιμο! Να το παρκάρεις μπροστά από ένα χωράφι και μετά να ψάχνεις “ποιά καλάμια είναι πραγματικά και ποιά virtual” για να το εντοπίσεις, α-λα Predator φάση!

Source:

You already saw a photo of the Toyota Fun-Vii concept. This video shows how they want that car to work in… THE FUTURE!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.