Πρώτη στα Best Sellers του Amazon η βιογραφία του Steve Jobs

Τρελές πωλήσεις έκανε στο γνωστό δικτυακό κατάστημα Amazon η βιογραφία του (συν)ιδρυτή της Apple, Steve Jobs, από τον Walter Isaacson – η ίδια στην οποία θα βασιστεί “η ταινία για τη ζωή του Steve Jobs” που λέγεται πως θα δούμε μέχρι το τέλος του επόμενου έτους από τη Sony Pictures. Ή μάλλον, για την ακρίβεια, όχι απλά “έκανε τρελές πωλήσεις”, αλλά… εκμηδένισε όλα τα άλλα βιβλία, κυριαρχώντας στην κορυφή των Best Sellers.

Μόλίς μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το βιβλίο είχε πουλήσει 383.000 “κομμάτια” στην Αμερική, ενώ έσπασε ρεκόρ πωλήσεων και σε αρκετές άλλες χώρες: στην Βρετανία είναι ένας από τους μη-φανταστικούς τίτλους που “ξεπουλάνε”, με “ταχύτατο” ρυθμό πωλήσεων σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στην Ταϊβάν είχε περισσότερες προπαραγγελίες από οποιοδήποτε άλλο βιβλίο, ενώ στη Βραζιλία είναι το πιο πετυχημένο eBook στην ιστορία των eBooks.

[src url=http://gigaom.com/apple/steve-jobs-biography-tops-amazons-best-sellers-list-for-2011/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.