Το ιδανικό στολίδι για το Χριστουγενιάτικο Δέντρο των gamers…

Εσείς, στολίσατε δεντράκι για την εορταστική περίοδο; Αν ναι, με τι το στολίσατε; Με… μπάλες; Μπάλες; Κάτι σαν αυτές του μπιλιάρδου, στο λίγο μεγαλύτερο και πιο… γυαλιστερό; Ίσως με κάποιες ασημένιες ή χρυσές που φέρνουν λιγάκι προς μικρογραφίες του Death Star; Ω, μα… Μα… Μα πώς θα μπορεί κάποιος να καταλάβει πως ασχολείστε με το gaming και έχετε χιούμορ (ή πως είστε κομάντα σε αποστρατεία) αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει τα παρακάτω στολίδια;

Christmas_Trees_Grenades_000.jpg.jpg

Ναι, αγαπητοί φίλοι και φίλες, ω, ναι! Είναι α-κρι-βώς αυτό που βλέπετε: στολίδια-χειροβομβίδες, ό,τι πρέπει για να πλαισιώσετε την “εκρηκτική” εορταστική περίοδο που διανύουμε, που κανείς δεν ξέρει… “τι θα του έρθει” (και… “από που”) τη χρονιά που μας έρχεται!

Christmas_Trees_Grenades_001.jpg.jpg

Σίγουρα έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από “τα απλά μπαλάκια”, ενώ για τους παλαιότερους θα ξυπνήσουν αναμνήσεις από την αρχική οθόνη του Cannon Fodder 2 (που “λυώσαμε” στις Amiga), που είχε για σήμα μια στυλιζαρισμένη χειροβομβίδα όχι και τόσο διαφορετική σε εμφάνιση από αυτά τα στολιδάκια.

Christmas_Trees_Grenades_002.jpg.jpg

Πρόκειται για σχέδιο από τη Dorothy Collective, διαθέσιμα για αγορά από εδώ, και έχουν ως στόχο να βοηθήσουν την καμπάνια του Ctrl.Alt.Shift κατά των ανά τον κόσμο συρράξεων.

[src url=http://www.buzzfeed.com/burnred/grenade-christmas-ornaments-281t]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.