Ψήνεται το Resident Evil 6

Resident_Evil_Nemesis.jpg.jpg

Ακόμη και αν δεν το… παραδέχεται επίσημα, μάλλον είναι πια σχεδόν δεδομένο πως η Capcom ήδη ετοιμάζει το επόμενο Resident Evil – για την ώρα, γνωστό μόνο με τον… αριθμό που έχει στη σειρά ως “core”, “κεντρικός” τίτλος της: έκτο. Ενώ υπήρχαν και στο παρελθόν σχετικές δηλώσεις (π.χ. από τον Keiji Inafune της Capcom που είχε αναφέρει πως θα αρχίσουν ευθύς αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Resident Evil 5 την ανάπτυξη του επόμενου της σειράς), τώρα ήρθε άλλη μια, από τον ηθοποιό Joe Cappelletti, που έχει χαρίσει τη φωνή του σε αρκετούς χαρακτήρες παιχνιδιών.

Ο συγκεκριμένος φίλτατος κύριος, λοιπόν, ανέφερε σε μια λίστα τίτλων στους οποίους έχει συμμετάσχει, που διατηρεί στο site του, και το ονοματάκι “Resident Evil 6”. Απλά αυτό. Αφού όμως προφανώς δεν έχει κάτι να κερδίσει από το να… πει ψέματα, είτε δεν ήξερε σε ποιό τίτλο δούλευε (μάλλον απίθανο, εκτός αν είναι ξάδελφος του Forrest Gump), είτε δεν τον ενημέρωσαν “να μην ανοίξει το στοματάκι του”. Και έτσι, με ένα απροσδιόριστο “παφ” να αιωρείται στον αέρα, μάλλον επικυρώθηκε πως σύντομα θα δούμε και επίσημα το Resident Evil 6.

Ody's thoughts

…που αξίζει επίσης να αναφέρω πως άααλλες φήμες το θέλουν να εξελίσσεται στην Κίνα. Λέτε;

[src url=http://www.gamesradar.com/voice-actor-says-hes-working-resident-evil-6/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.