Τρελός με τη μουσική του Skyrim; Άκου και αυτό!


Το Skyrim είναι ένα πραγματικό έπος, όχι μόνο “ως παιχνίδι” μα και από δημιουργικής άποψης. Και ένα από τα λαμπρότερα σημεία του είναι η επική μουσική του, που ξυπνά… μεγαλειώδεις αναμνήσεις από Βασίλη Πολυδούρη και Conan με ολίγη από Lord of the Rings. Αντίθετα με εμάς, λοιπόν, που έχουμε απλά “κολλήσει” με τη μουσική του παιχνιδιού, ο Advait Nemlekar όχι μόνο έχει επίσης “κολλήσει”, αλλά έχει και μια δυνατότητα που δεν έχουμε εμείς: γνωρίζει από μουσική. Έστω, “περισσότερα από εμάς”. Και ακριβώς αυτό του επέτρεψε να μας δώσει την ακόλουθη εκδοχή του θέματος του Skyrim.

Ναι, το βίντεο είναι λιγάκι κιτς και φαίνεται ερασιτεχνικό – το έφτιαξε ο ίδιος, του οποίου το βασικό ταλέντο προφανώς βρίσκεται στο “ακουστικό” τμήμα της υπόθεσης. Αγνοήστε το και απολαύστε τη μουσική.

Ody's thoughts

Βέβαια, αν δεν ήταν ήδη εξαιρετικό το ίδιο το μουσικό θέμα του Skyrim, μάλλον θα υστερούσε σημαντικά και η προσπάθεια του κ. Nemlekar.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.