Το Game Genie επιστρέφει!

Game_Genie.jpg.jpg

Αν είστε “παλιοί” στο χώρο του gaming, ίσως θυμάστε μια εξαιρετική συσκευούλα, το Game Genie, που μπορούσε να “κολλήσει” στα cartridges των κλασσικών κονσολών, χαρίζοντας στους παίκτες διάφορων ειδών “cheats” που διευκόλυναν την ολοκλήρωση των παιχνιδιών – “άπειρες ζωές” και πυρομαχικά, άμεση πρόσβαση σε “προχωρημένα” όπλα, δυνατότητα να μεταπηδάς από πίστα σε πίστα κ.λπ. Ακριβώς αυτό το Game Genie… αναβίωσε και επιστρέφει, σχεδόν… μια δεκαετία μετά την εξαφάνιση του, αυτή τη φορά για τα 3DS, DSiXL, DSi, DS lite και DS της Nintendo.

Η νέα εκδοχή του θα επιτρέπει το backup και την ανταλλαγή “saves” των παιχνιδιών, καθώς και, φυσικά, την εφαρμογή cheats που για ακόμη μια φορά θα καθιστούν την ολοκλήρωση ενός παιχνιδιού… “παιχνιδάκι”! Θα είναι “αναβαθμίσιμο” μέσω ενσωματωμένου WiFi Receiver, μέσω του οποίου θα είναι δυνατό και το κατέβασμα νέων cheats από το site του. Επιπλέον, θα επιτρέπει την αναπαραγωγή MP3 και αρχείων video με την εισαγωγή μιας κάρτας MicroSD με σχετικά αρχεία στο ίδιο το Game Genie.

[src url=http://hyperkin.com/index.php/game-genie-for-3ds-dsixl-dsi-ds-lite-ds.html]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.